Zatímco agent mobilního operátora je motivován provizemi prodat co nejvíce služeb za co nejvíce peněz, my jakožto nepolitická nezisková iniciativa, jelikož pro žádného mobilního operátora nepracujeme, jsme napřímo Vámi odměňováni za opak. Nenechte ze sebe dělat mobilními operátory blbce a plaťte za telekomunikační služby až o 75 % méně! Díky novele telekomunikačního zákona, jež vešla v platnost 1. dubna 2020, můžete jako fyzická osoba přejít na jakýkoli z námi uvedených významně zvýhodněných tarifů kdykoli a to třeba i hned. To bez zbytečných závazků a sankcí.

Pozastavení retencí T-Mobile do 28.02.2022 (aktualizováno)

Vážení zájemci, dovolujeme si Vás informovat, že pro extrémně vysoký zájem a naše omezené kapacity nyní pozastavujeme vyřizování nových objednávek retencí u mobilního operátora T-Mobile a to nejméně do 06.03.2022. Rozpracované žádosti samozřejmě dokončíme. Vyřizování retencí Vodafone a přetahovaček T-Mobile nicméně funguje nadále, tyto objednávky odbavujeme.
 
 

NETIO.CZ webhosting

 
 

Pozastavení retencí T-Mobile do 06.03.2022

 
Pokud čtete tento text, přešli jste na tuto stránku buď z hlavní stránky MojeRetence.CZ klikem na menu Články / blog, z menu napravo Poslední články, anebo klikem na některý z retenčních bannerů T-Mobile, které běžně vedou na objednávkový formulář, jehož funkce je však momentálně z důvodu našeho vysokého vytížení pozastavena. Jednoduše řečeno – je Vás ve frontě nyní mnoho, načež naše kapacity jsou tím pádem plné / nestíháme odbavovat nové klienty. Jakmile se kapacity uvolní, příjem nových objednávek se obnoví.
 

Naše vytížení / doodbavení současných poptávek odhadujeme na 06.03.2022, od kdy opět začneme přijímat nové objednávky. Dodatečně nicméně uvádíme frontu odbavovaných aktuálních klientů, kterou můžete v tomto průběžně aktualizovaném článku sledovat a tím si upřesnit, kdy přesněji se nové poptávky opět uvolní. V současné době je ve frontě ještě 0 klientů (údaj aktualizován 02.03.2022, 11:50). Odbavovat klienty nové začneme, jakmile číslo dojde na nulu.
 
Děkujeme za Vaše pochopení a trpělivost.
 

Za mojeretence.cz
Martin Böhm
 
 

Sledujte nás také na sociálních sítích

 
Využíváte-li Zuckerbergovu obchodní síť Facebook, můžete nás sledovat i tam, a to jak na facebookové stránce s názvem mojeretence.cz ZDE, tak ve skupině Podpultové mobilní TARIFY ZDE čítající aktuálně již 884 členů. Právě na Facebooku se vždy nejdříve dozvíte vše aktuální u nás na MojeRetence.cz, kde Vám v rámci možností také můžeme na Vaše případné dotazy reagovat.
 

Mohlo by Vás také zajímat...