Zatímco agent mobilního operátora je motivován provizemi prodat co nejvíce služeb za co nejvíce peněz, my jakožto nepolitická nezisková iniciativa, jelikož pro žádného mobilního operátora nepracujeme, jsme napřímo Vámi odměňováni za opak. Nenechte ze sebe dělat mobilními operátory blbce a plaťte za telekomunikační služby až o 75 % méně! Díky novele telekomunikačního zákona, jež vešla v platnost 1. dubna 2020, můžete jako fyzická osoba přejít na jakýkoli z námi uvedených významně zvýhodněných tarifů kdykoli a to třeba i hned. To bez zbytečných závazků a sankcí.

Provoz MojeRetence.CZ po nemoci provozovatele obnoven a opět svižný (aktualizováno)

Vážení zájemci,
 
jak mnozí víte, jsme aktuálně ve větším skluzu s poskytováním služeb, resp. dodržováním termínů. Důvodem byla nejprve hospitalizace provozovatele v nemocnici, kde ale tato z důvodu nakažení COVIDem byla přerušena a tudíž nebylo možné 18.4.2022 dle plánu znovuobnovit provoz. COVID je snad již pryč, ovšem vzhledem k této nepříjemnosti s nelehkým průběhem bude nutné hospitalizaci v nemocnici zopakovat. To je naplánováno na termín 2.5.2022 – 10.5.2022. Věříme, že vše již proběhne bez dalších zdržujících komplikací a my tak budeme moci 16.5.2022 opět provoz znovuzahájit. Mrzí nás tato nepříjemnost, víme, že na objednané služby čekáte. Prosíme Vás ještě o trpělivost. V případě, že již nebudete chtít nebo moci déle čekat, peníze Vám na žádost vrátíme obratem.
 
provoz je od 11.05.2022 plně obnoven a reakční doby od 27.05.2022 svižné, viz aktualizace stavů níže.
 
 

NETIO.CZ webhosting

 
 

Aktualizace 11.05.2022 (provoz obnoven, reagujeme s malým zdržením)

 

Provoz služeb byl 11.05.2022 v dopoledních hodinách obnoven. Do původně plánovaného 16.05.2022 bude reakční doba na nové poptávky delší, nicméně vše evidujeme a na zprávy reagujeme. Děkujeme za pochopení dosavadní situace, nyní by vše mělo fungovat již bez dalších omezení.
 
 

Aktualizace 15.05.2022 (provoz obnoven, reakční doba je svižná)

 

Ačkoli je v současné době ve frontě 24 zájemců o služby, je provoz nyní plně obnoven a všechny formuláře fungují. Naše reakční doba je svižná, provedení služby bude po dohodě naplánováno na konkrétní datum.
 
 

Aktualizace 27.05.2022 (provoz je plynulý, reakční doba je do 48 hodin)

 

Zákaznická fronta je nyní na hodnotě 0, naplánovaných procesů 6. Proto naše reakční doba je aktuálně velmi svižná. Na hlavní stránce MojeRetence.CZ si vyberte tarif, odešlete formulář a my se Vám budeme brzy věnovat.
 

Mohlo by Vás také zajímat...