Zatímco agent mobilního operátora je motivován provizemi prodat co nejvíce služeb za co nejvíce peněz, my jelikož pro mobilní operátory nepracujeme, jsme napřímo Vámi odměňováni za opak. Plaťte raději za služby elektronických komunikací až o 82 % méně! Díky novele telekomunikačního zákona můžete jako fyzická osoba přejít na jakýkoli z námi uvedených významně zvýhodněných tarifů kdykoli a to třeba i hned. To bez zbytečných závazků a sankcí.

T-Mobile a Vodafone retenčáci, sereme Vás s KPI?

Vážení smutní retenční operátoři T-Mobile a Vodafone,
 
je mi jasné, že můžete být rozladěni, pokud přes Vás sjednáme slevu klientovi na první dobrou příliš velkou a Vám to neplní KPI. Zvlášť pokud toho je více a hromadí se Vám. Rozumím Vaší potřebě schodů a jsem ochoten s Vámi o tom jednat, neboť Vám a Vašim výdělkům nemáme v úmyslu a nepotřebujeme škodit. Přeci jen jste také obětí nenažraného operátora zaměstnavatele, který sere jak nás, tak i Vás.
 
 

mojeretence.cz – společně proti digitální diskriminaci

 
Naložte s tím, jak chcete, zde přikládám pro případný náš kontakt přímo má mobilní čísla:
 

774888774 (v síti T-Mobile – volejte z O2 nebo Vodafone)
737651111 (v síti O2 – volejte z T-Mobile nebo Vodafone)

 
To kdybyste mě chtěli kontaktovat ze svého čísla mimo Vaši síť (retenčáci T-Mobile volejte z O2 nebo Vodafonu na 737651111 a retenčáci Vodafone volejte z T-Mobile nebo O2 na 774888774), přičemž Vás dosud nenapadlo zkusit na 774888774 i WhatsApp nebo Signal. Nemusíte být smutní, můžete být společně s námi veselí. Rád si poslechnu Vaše návrhy toho, jak se Vám to hodí dělat, abyste nebyli biti, protože, jak píši, nemáme potřebu Vám to v práci mermomocí kazit. Pokud normálně zavoláte, můžeme se domluvit na tom, jak to chcete po nás dělat a bude-li to v našich silách, půjdeme Vám po vůli. Nebudeme pak muset Vám klienty tahat pro Vás navíc dost blbým způsobem jinam, naopak budeme Vám je moci zachovávat ve Vaší síti a pomáhat Vám i právě s KPI.
 
Dbám na svoji a pochopitelně i mých poskytovaných služeb reputaci. Jsem absolutně seriózní, Vaše / naše tajemství zůstane u mne v bezpečí. Já vím, vždycky je takový vlastní kontakt riziko, ale takový je život. Už jako spermie jste se museli uchytit a to byl úplně jiný risk level. Proto pokud toho máte dost, prostě zavolejte a dáme to nějak společně do kupy. Je Vás tam hodně, stejně spolu už dávno průběžně mluvíváme a mám pro Vás techniky, jak zůstanete neodhaleni. Pojďme si o tom promluvit, co říkáte? Chcete přeci zachovat klienta a plnit, nebo ne?
 
 
Za tým mojeretence.cz
Martin Böhm, provozovatel
http://www.mojeretence.cz
 

Mohlo by Vás také zajímat...