Zatímco agent mobilního operátora je motivován provizemi prodat co nejvíce služeb za co nejvíce peněz, my jakožto nepolitická nezisková iniciativa, jelikož pro žádného mobilního operátora nepracujeme, jsme napřímo Vámi odměňováni za opak. Nenechte ze sebe dělat mobilními operátory blbce a plaťte za telekomunikační služby až o 75 % méně! Díky novele telekomunikačního zákona, jež vešla v platnost 1. dubna 2020, můžete jako fyzická osoba přejít na jakýkoli z námi uvedených významně zvýhodněných tarifů kdykoli a to třeba i hned. To bez zbytečných závazků a sankcí.

Představujeme program Doporučte a získejte

Doporučte naše služby a získejte 15 % z celkové útraty Vámi přivedeného zákazníka zpět. Podmínky pro vyplacení jsou jen dvě.
 
 

NETIO.CZ webhosting

 

Co pro získání provize musím udělat?

 
Program Doporučte a získejte mohou využít ti naši zákazníci, kteří za poslední tři měsíce sami využili našich služeb – konkrétně služby Moje retence (lhostejno které). Tím nemáme na mysli za poslední tři měsíce od uvedení tohoto programu, ale tři měsíce od využití služby. Pro příklad pokud se jmenujete Pavel Moucha a využil jste služby Moje retence dne 5.1.2021 (den, kdy byla za naše služby vystavena faktura – daňový doklad), znamená to, že pokud do tří měsíců (do 4.4.2021) službu Moje retence doporučíte a dotyčná osoba ji využije, zaplatíme Vám za to. Jediné, co musí dotyčná osoba udělat, je do políčka Referenční kód vyplnit variabilní symbol z Vaší faktury.
 
 

15 %? Není to málo? Stojí to vůbec za to?

 

To záleží na Vás a Vašich známých. Pokud k dnešnímu dni jedna služba stojí např. 1.275 Kč, 15 % z této částky je 191 Kč. Dobře, u jednoho čísla uděláme výjimku a rovnou to zaokrouhlíme na dvoustovku. Pokud ale doporučíte známého, který si objedná služby rovnou tři, přičemž i využije pro něj množstevní slevy, kdy ho balíček vyjde na 3.550 Kč, vyplatíme Vám už 533 Kč. V případě větší rodiny nebo firmy s třeba hned osmi čísly už dostanete 1.200 Kč. Tak proč toho nevyužít, když jde o to se někomu o nás vlastně jen zmínit?
 
 

Vaše otázky a naše odpovědi

 
Pokud máte k programu jakýkoli konstruktivní dotaz, můžete jej položit níže v diskuzi a my se Vám budeme věnovat. Ptát se nás můžete také na Facebooku a to konkrétně ve stejnojmenné FB stránce mojeretence.cz ZDE, anebo ve skupině Podpultové mobilní tarify ZDE.
 

Mohlo by Vás také zajímat...

3 Komentářů

  1. Pavel Kováčik napsal:

    Sakra to mi uteklo o měsíc. Kdybych to věděl dřív tak bych měl lidi. Nicméně díky dodatečně ještě jednou za tarif, je to pecka!

  2. Martin Böhm napsal:

    Hezký den. Pokud by nevadilo, že se můžeme Vašim známým věnovat až koncem ledna, jelikož teď jsme docela vytíženi, můžeme se na provizi pro Vás domluvit i po termínu. Následujte pokynů v článku, budeme se tomu věnovat.

  3. Martin Böhm napsal:

    Místní diskuze byla vzhledem ke stáří článku již uzavřena. Pokud máte zájem o zprostředkování výhodnějších telekomunikačních podmínek, přejděte na hlavní stránku mojeretence.cz SEM, kde najdete aktualizovanou nabídku. No a pokud byste přeci jen rádi do diskuze něco za sebe ještě dodali, můžete vždy použít naše fórum ZDE. Pro podrobnosti přejděte SEM. Děkujeme za pochopení s spolupráci.