Zatímco agent mobilního operátora je motivován provizemi prodat co nejvíce služeb za co nejvíce peněz, my jakožto nepolitická nezisková iniciativa, jelikož pro žádného mobilního operátora nepracujeme, jsme napřímo Vámi odměňováni za opak. Nenechte ze sebe dělat mobilními operátory blbce a plaťte za telekomunikační služby až o 75 % méně! Díky novele telekomunikačního zákona, jež vešla v platnost 1. dubna 2020, můžete jako fyzická osoba přejít na jakýkoli z námi uvedených významně zvýhodněných tarifů kdykoli a to třeba i hned. To bez zbytečných závazků a sankcí.

Od 20.4.2022 pojedeme opět bez omezení, do tohoto data „zavřeno” (aktualizováno)

Ze zdravotních důvodů provozovatele a „dovolené” spolupracovníků je do 18.4.2022 náš provoz pozastaven. To znamená, že do této doby neposkytujeme žádnou z uvedených služeb, ani nereagujeme na žádné nové poptávky. Telefonní číslo provozovatele 774888774 však setrvává pro obecné dotazy nadále bez omezení dostupné, rádi Vám na cokoli odpovíme.
 
Vzhledem však k tomu, že se nám podařilo dohnat skluz a tedy odbavit většinu klientů ve frontě, očekáváme do 20.4.2022 (aktualizace níže) obnovení plného provozu, tzn. včetně řešení standardních retencí. Dostupný tak bude opět veškerý sortiment služeb.
 
Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.
 
 

NETIO.CZ webhosting

 

Zavřeno je do 25.04.2022

 
Původně mělo být zavřeno do 18.4.2022 z důvodu hospitalizace provozovatele na monitorovací stanici v pražské Nemocnici Na Homolce. Vzhledem nicméně k tomu, že tam byl a nadále je přítomen COVID, byli někteří nakažení pacienti propuštěni domu. Máme proto zavřeno do 24.4.2022 včetně. Vzhledem k této situaci nyní, prosíme, nevolejte ani na 774888774 telefonní číslo provozovatele. Průběh COVIDu není sice vážný, ale lehký vzhledem k vystavení plné intenzivní dávce po dobu 48 hodin také ne. Nejsme aktuálně schopni vyřizovat žádné požadavky. Děkujeme Nemocnici Na Homolce za její prvotřídní zdravotní péči, prevenci, příkladnou a vzornou odpovědnost… Vězte, že veškeré aktivity a opatření kolem COVIDu jsou jen prolhanou šaškárnou slaboduchého, nekompetentního cirkusu jménem Vláda České republiky a zejména jejích voličů, neboť antipolitická reprezentace je jen odrazem skutečného stavu společnosti.

Mohlo by Vás také zajímat...