Zatímco agent mobilního operátora je motivován provizemi prodat co nejvíce služeb za co nejvíce peněz, my jakožto nepolitická nezisková iniciativa, jelikož pro žádného mobilního operátora nepracujeme, jsme napřímo Vámi odměňováni za opak. Nenechte ze sebe dělat mobilními operátory blbce a plaťte za telekomunikační služby až o 75 % méně! Díky novele telekomunikačního zákona, jež vešla v platnost 1. dubna 2020, můžete jako fyzická osoba přejít na jakýkoli z námi uvedených významně zvýhodněných tarifů kdykoli a to třeba i hned. To bez zbytečných závazků a sankcí.

Zřízení přetahovačky přes mojeretence.cz než samostatně ve vlastní režii vyjde levněji

Na internetu se začala šířit informace, že zatímco my zprostředkováváme přetahovačky k T-Mobile od jiných operátorů za odměnu 300 Kč, mohou si o ni zájemci o službu říkat sami. Tím máme na mysli slevu 50 % na jakoukoli novou službu z portfólia T-Mobile. To je samozřejmě pravda a pokud Vám to tak vyjde, je to jedině dobře, neboť nás pak není v tomto ohledu potřeba a vše funguje správně tak, jak má.
 
 

NETIO.CZ webhosting

 

K získání slevy 50 % nás nepotřebujete

 

Slevu 50 % na jakoukoli službu T-Mobile však nenabídne každý prodejce. Většina dá pouze 10, 25 nebo 30 %, načež důvodem toho není nic jiného než vidina vyšší provize, což je vskutku logické. Jsou však tací, kteří slevu 50 % na první tři měsíce nabídnou. Nu a k takovým se dostanete jednoduše tak, že hovor s tím, jenž nabídl slevu nižší, ukončíte a budete na linku 800737373, potažmo ze sítě T-Mobile 4603, volat znovu dokola tak dlouho, dokud na něj nenarazíte. Co pro urychlení může pomoci, je přímo prodejci nabízejícímu slevu nižší sdělit, že je toto jeho chování zbytečné, že o možné slevě 50 % dobře víte a že akorát teď hovor ukončíte a zavoláte znovu, kdy to systém hodí prodejci jinému. Pokud tento prodejce nebude hlupák, se kterým bychom za takové chování ve firmě naší vyrazili dveře, nenechá Vás uniknout a 50 % s Vámi udělá. Ano, 50 % na jakoukoli službu z portfólia T-Mobile může získat přímo od T-Mobile naprosto každý!
 
 

Přes mojeretence.cz však výhodněji

 

Po těchto třech měsících přetahovací slevy končí, načež se ocitnete u T-Mobile na plné, běžné ceníkové ceně, což nechcete. V tento okamžik, pokud Vám však platit o 50 – 60 % více, než je nutné, nebude po chuti, budete uvažovat o tom, jak takovou slevu prodloužit. O prodloužení se můžete pokusit jednoduše tím, že zajdete na prodejnu, kde Vám nabídnou max. 25 %, neboť tito kamenní prodejci sami více ze své pozice ani nabídnout nemohou; zavoláním na linku T-Mobile 4603, kde se ale stane totéž; anebo nejlépe tím, že na lince 4603 budete místo dohadování se o slevách dožadovat tzv. ověřovacího kódu účastníka (OKU), načež Vás operátor v tu chvíli buď obratem přepojí na retenční oddělení, kde Vám nabídnou slevu max 40%, anebo slíbí zavolání někoho z retenčního nazpět, přičemž se toto v polovině případů vůbec nestane a pokud stane, opět Vám bude nabídnuta sleva max. 40 %. No jo, jenže stačí to? Mnohým možná, ona se ale ta cena za léta, kdy šlo platit ještě méně, docela slušně projeví. Jelikož Vy se chcete dostat na slevu 50, nebo dokonce 60 %, nastupuje mojeretence.cz.
 

Kow-how Vám neprozradíme, ostatně i kdyby, tak nejen vzhledem k tomu, že o našem operování mobilní operátoři již dobře vědí, se jejich strategie docela často mění, takže už za týden by Vám takové know-how nemuselo být nic platné. Například právě u T-Mobile do konce předminulého týdně se z retenčního volalo každému, kdož si zobrazil v aplikaci Můj T-Mobile OKU, což se od začátku týdne minulého děje už pouze sporadicky (moc dobře víme proč). No a do úterý týdne minulého bylo ještě po přepojení na retenční s těmito možné vyjednat slevu až 60 %, což se od středy také už prakticky neděje (nabízejí max. 40 % a též moc dobře víme proč). Naše adaptace na takové změny je nicméně okamžitá a to ještě při samotném průběhu jednání. A to se ještě nezmiňujeme o tom, že jsme v pravidelném kontaktu hned s několika vyššími manažery mobilních operátorů (nejen T-Mobile), kterým se rovněž tyto praktiky nelíbí a kteří nám nejen proto jdou na ruku.
 

Abychom se ale dostali k samotné podstatě věci. My z mojeretence.cz vyjednáme přetahovačku výhodněji jednoduše z toho důvodu, že všechny tyto věci popsané výše, ale i mnohé nepopsané, neboť by to vydalo na článek asi 10x delší, než je potřeba, zajistíme za Vás, aniž byste museli o čemkoli přemýšlet, cokoli dělat a v této věci vlastně se jakkoli osobně angažovat. Vy akorát vyplníte příslušný formulář (viz ZDE) a my se už po následné výměně jen několika málo dodatečných mailů o vše postaráme. S nikým kromě nás, kdož jednáme ve Vašem zájmu, nebudete mluvit ani psát, nikdo nebude fabulovat, nikdo Vám nebude lhát, nikdo Vámi nebude manipulovat, nikdo z Vás nebude dělat blbce a také a co zejména, nesetkáte se s tou většinou zástupců těch kterých mobilních operátorů, kteří třeba ani nic z popsaného nečiní, poněvadž jednoduše jsou nevzdělaní a/nebo nevyškolení a tedy za své jednání třeba ani nebudou moci. My se o vše postaráme za Vás a to nejen s garancí jak 50% slevy na cokoli z nabídky T-Mobile na nejméně tři měsíce a následně také o retenci 60, minimálně však 50 % z ceníkových cen, tak navíc při retenci se slevou tolik korun, kolik jste za zprostředkování služby investovali a kterou budete moci využít, až Vám sleva vyprší, při následující retenci. To znamená, že se Vám to vyplatí více, než když si slevu 50 % zajistíte dle popsaného modelu sami výše. Zda je to skutečně tak, si už spočítáte jistě sami, rozepisovat to a natahovat o to článek by bylo urážkou Vaší inteligence…
 

Mohlo by Vás také zajímat...

1 Komentář

  1. Martin Böhm napsal:

    Místní diskuze byla vzhledem ke stáří článku a ochraně proti spamu již uzavřena. Pokud máte zájem o zprostředkování výhodnějších telekomunikačních podmínek, přejděte na hlavní stránku mojeretence.cz SEM, kde najdete aktualizovanou nabídku. No a pokud byste přeci jen rádi do diskuze něco za sebe ještě dodali, můžete vždy použít naše fórum ZDE, kde toto téma zůstává otevřené. Děkujeme za Váš zájem o boj proti digitální diskriminaci a pomoc při narovnávání českého telekomunikačního trhu.