Zatímco agent mobilního operátora je motivován provizemi prodat co nejvíce služeb za co nejvíce peněz, my jakožto nepolitická nezisková iniciativa, jelikož pro žádného mobilního operátora nepracujeme, jsme napřímo Vámi odměňováni za opak. Nenechte ze sebe dělat mobilními operátory blbce a plaťte za telekomunikační služby až o 75 % méně! Díky novele telekomunikačního zákona, jež vešla v platnost 1. dubna 2020, můžete jako fyzická osoba přejít na jakýkoli z námi uvedených významně zvýhodněných tarifů kdykoli a to třeba i hned. To bez zbytečných závazků a sankcí.

Mobilní data máme stále dražší než jinde v Evropě

Ano, i konkrétně toto je přesně důvod, proč děláme, co děláme. Proč pomáháme lidem k lepším cenám za telekomunikační služby, proč rozkrýváme šmejdské praktiky mobilních operátorů, proč relevantně společnost edukujeme. Je vážně s podivem, že jako portál mojeretence.cz, resp. nezisková iniciativa ETIQ.CZ, z.s. jsme na to pořád sami, že nám s tím nikdo přímo veřejně nepomůže, nikdo nás neosloví, ale pouze nám maximálně lezou lidé svými slovy do… povědomí. Patrně naše způsoby nejsou dostatečně democistické a tak se otevřeně nehodí nikomu do jeho byznysu. Naštěstí za sebou za dobu našeho působení máme, byť se nechtějí z vlastní iniciativy ukazovat, dostatečnou právní a technickou sílu aneb pravda a láska za našeho působení vítězí nad lží a nenávistí…
 
 

mojeretence.cz – společně proti digitální diskriminaci

 
 

Mobilní data máme stále dražší než jinde v Evropě

 

Mobilní data máme stále dražší než jinde v Evropě - Novinky.cz

(rev. 13.02.2023, 12:41)
 
 

O šťáře „fraudu“ T-Mobile v Lounech samozřejmě víme

 
Mimochodem o čtvrteční šťáře takzvaného „fraudu“ T-Mobile v Lounech samozřejmě dobře víme. Věděli jsme to den před výjezdem. Ti dva chudáci operátoři, na které T-Mobile ve čtvrtek zaklekl a co to odnesli, nám dělali jen „užitečné idioty“ stejně tak, jako je dělají všichni řadoví operátoři mobilních operátorů vedení mobilních operátorů. A to nás zrovna jakožto mojeretence.cz Vilém s Jitkou ani neznají.
 
Pochopitelně že se s některými řadovými operátory na linkách včetně retenčních, se kterými blíže spolupracujeme, známe; ti ale pro nás nemají příliš relevantní hodnotu. Relevantní zdroje máme na vyšších pozicích, školíme si je a dobře chráníme. Zábavné na tom celém je, že klíčovou štěnici má v tomto případě T-Mobile zrovna mezi těmi, co do Loun jeli. Ostatně je tato už nějakou dobu na naší výplatní pásce. Rovněž je údajně totiž dlouhodobě nespokojená s praktikami, které sama musí provádět a navíc za prý tak mizerný peníz.
 
 

Když si operátor myslí, že má něco pod kontrolou

 
Věděli jsme samozřejmě také o víře vedení T-Mobile, že nás měli přes Viléma a Jitku částečně pod kontrolou. Víme, proč se tuto kontrolu rozhodli pustit. Protože jim to z hlediska snahy získávání relevantních dat nebylo k ničemu, jen tím ztráceli čas. Jelikož se nám ale nelíbí, že T-Mobile děcka připravil o benefity, které z nás, ač zcela nevinně, tito dva měli, napíšeme si za čas článek obsahující popis toho, jak přesně a proč funguje interní vykořisťování zaměstnanců mobilních operátorů jejich vedením. Jak mobilní operátoři své zaměstnance motivují, ale dělají to celé promyšleně takovým způsobem, aby jim nic navíc dávat pokud možno nemuseli, plus uvedeme informaci, co měli v tomto případě v T-Mobilu spíše udělat, aby se vlk nažral a koza zůstala celá, respektive je to nestálo ani korunu, protože proč ne…
 
 

I operátor mobilního operátora je spotřebitel – oběť

 
Prostřednictvím naší neziskové organizace hájíme všechny spotřebitele elektronických komunikací proti digitální diskriminaci. A to i ty, kdož pracovali, pracují nebo ještě budou pracovat u mobilních operátorů, neboť i tito lidé jsou oběti. Oběti vedení mobilních operátorů, jež z nich dělají blbce. Takové věci nesmí zapadat, musí zvítězit pravda a láska, nikoli lež, nenávist a pokrytectví. Jinak ETIQ.CZ, z.s. zdaleka není jen často, opakovaně a stále dokola v T-Mobile skloňované jméno Böhm. Böhma bychom pojmenovali lépe jako bílého koně, na Böhmovi si není stejně jako na bezdomovci příliš co vzít. Účel to plní skvěle; je vidět, že to děláme dobře. Děkujeme za každé takové potvrzení jak mobilním operátorům, tak zejména našim spolupracovníkům z řad advokátů, techniků, poradců a dalších, bez kterých bychom pracovali pomaleji. Vážíme si velice této podpory a jejich pochopení, že neziskový sektor nemusí být vždy jen o podvodech, ale někdy také o správné věci. Děkujeme Vám!
 
 
Za tým MojeRetence.CZ
Martin Böhm, provozovatel
http://www.mojeretence.cz
 
 

mojeretence.cz – společně proti digitální diskriminaci

 

Pokud byste naši práci v rámci neziskové iniciativy zcela prosté od jakýchkoliv dotací a konvenčního politického vlivu snad nějakou náhodou chtěli finančně podpořit, můžete využít čísla účtu 55555513/2010 se zprávou pro příjemce „DAR MR 5949”. Vlivem zprávy pro příjemce budeme vědět, že Vaše podpora přišla na podnět tohoto článku. Ale nehlaste se všichni, dobrovolné příjmy nám chodí takřka výjimečně, případný Váš tak bude spadat do skutečně ojedinělých případů. Jako gesto bude Váš příspěvek fajn, neboť tím získáme dojem, že alespoň někdo ze spotřebitelů si nás za to, že jednáme v jeho zájmu, váží. Za případnou jakoukoli Vaši podporu velmi děkujeme!

 

Využíváte-li Zuckerbergovu obchodní síť Facebook, můžete nás sledovat i tam, a to jak na facebookové stránce s názvem MojeRetence.CZ ZDE, tak ve skupině Podpultové mobilní TARIFY ZDE čítající aktuálně přes 2,2 tis. členů. Právě na Facebooku se vždy nejdříve dozvíte vše aktuální u nás na MojeRetence.CZ, kde Vám v rámci možností také můžeme na Vaše případné dotazy reagovat.

 

Nelíbí se článek nebo jakákoli naše jiná související práce? „Zkorumpujte” nás! My článek, anebo celý projekt můžeme pověsit na hřebík. Projekt mojeretence.cz nepatří mezi hlavní zájem iniciativy. Tím je vzdělávání v souvislosti s myšlenkovým tokem mezinárodního hnutí za socioekonomickou změnu a nová lidská práva Zeitgeist. A protože z tohoto neplynou pro případné sponzory zisky, neboť se nejedná o bulvár, nýbrž seriózní vědu, nejsme prakticky nijak financováni. Pokud se to změní, můžeme tento krám zavřít a věnovat se příčině problémů a nikoli pouze jejich důsledkům. Cena za ukončení činnosti mojeretence.cz je 100.000 měsíčně nebo milion korun ročně.

 

Všimli jste si překlepu nebo našli v článku chybu? Máte dotaz nebo názor k věci? Po snadné registraci / přihlášení můžete využít otevřeného diskuzního tématu v našem fóru ZDE. Pro aktualizovanou nabídku zprostředkování podpultových mobilních tarifů klikněte SEM.

 

Mohlo by Vás také zajímat...