Zatímco agent mobilního operátora je motivován provizemi prodat co nejvíce služeb za co nejvíce peněz, my jakožto nepolitická nezisková iniciativa, jelikož pro žádného mobilního operátora nepracujeme, jsme napřímo Vámi odměňováni za opak. Nenechte ze sebe dělat mobilními operátory blbce a plaťte za telekomunikační služby až o 75 % méně! Díky novele telekomunikačního zákona, jež vešla v platnost 1. dubna 2020, můžete jako fyzická osoba přejít na jakýkoli z námi uvedených významně zvýhodněných tarifů kdykoli a to třeba i hned. To bez zbytečných závazků a sankcí.

Podpultové retenční a přetahovací nabídky českých mobilních operátorů

 

OBSAH TOHOTO ČLÁNKU NENÍ DELŠÍ DOBU AKTUÁLNÍ. AKTUÁLNÍ INFORMACE NAJDETE NA HLAVNÍ STRÁNCE WEBU ZDE.

 
 
1. dubna 2020 vešla v platnost novela telekomunikačního zákona, jež de-facto odstranila termínované závazky všem fyzickým osobám, tzn. koncovým zákazníkům nepodnikajícím a/nebo podnikajícím živnostníkům. No a tyto osoby mají od té doby nové, podstatně svobodnější možnosti. Například „FLAT” + 12GB dat za 330 Kč, anebo tarif rovnou zcela „neomezený” za 430 Kč. A pozor, včetně DPH!
 
 

NETIO.CZ webhosting

 

Nebudeme se zabývat omáčkou, avšak napíšeme si pouze konkrétní nejrelevantnější data. Tzn. jaké tarify toho kterého mobilního operátora jsou v současné době dostupné a jak se k nim můžeme dostat. Tedy kromě Kellnerova O2, tím se zabývat nebudeme…
 
 

Retenční nabídky T-Mobile

 
– neomezené volání i SMS, 1GB dat = 190 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 2GB dat = 240 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 4GB dat = 270 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 7GB dat = 310 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 12GB dat = 330 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 20GB dat a poté neomezeně rychlostí 3 Mbps = 430 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
 
 

Přetahovací nabídky T-Mobile

 
– neomezené volání i SMS, 1,5GB dat = 263 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 3GB dat = 313 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 12GB dat = 413 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 20GB dat a poté neomezeně s rychlostí 3 Mbps = 538 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 50GB dat a poté neomezeně s rychlostí 10 Mbps = 638 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání, SMS i internet = 788 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– pouze internet 20GB dat a poté neomezeně rychlostí 3 Mbps = 338 Kč (* ekvivalent pro ovce 675 Kč)
– pouze internet 50GB dat a poté neomezeně rychlostí 10 Mbps = 438 Kč (* ekvivalent pro ovce 875 Kč)
 
 

Retenční nabídky Vodafone

 

100 minut, neomezené SMS, 1,24GB dat = 194 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
200 minut, neomezené SMS, 1,24GB dat = 260 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
Neomezené volání, neomezené SMS, 1,5GB dat = 298 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
Zaměstnanecké tarify ČD Nabito 119 a/nebo Nabito 350 se slevou 75 % (více ZDE)
 
 

Přetahovací nabídky Vodafone

 

Žádných přetahovacích nabídek, které by stály za řeč, si nejsme v současné době vědomi. Platí ceníkové ceny.
 
 

Retence a přetahovačky O2

 

Společnost O2 považujeme dlouhodobě za nekonkurenceschopnou a jelikož s ní nemáme dobré zkušenosti, zprostředkování jejích tarifů neposkytujeme.
 
 

Zkušenosti jednotlivých zákazníků

 

Diskuze se zkušenostmi jednotlivých zákazníků či celých firem najdete ve fóru Mobilmania.cz konkrétně ZDEZDE, popřípadě můžete vejít do diskuze s námi ve fóru našem ZDE, kde můžeme kvůli našim pravidlům být více otevření a tím pádem psát více transparentně.
 
 

Ekvivalent pro ovce

 

Ohvězdičkovaný ekvivalent pro ovce jednoduše znamená běžné ceníkové ceny, tzn. ty ceny, které ten který mobilní operátor prezentuje na svém webu a běžně nabízí většinové populaci. Odkaz vždy vede na konkrétní webovou podstránku operátora, kde někdy je odkaz přímý a jindy je třeba přejít vzhledem ke stejné webové adrese na konkrétní záložku.
 
 

Vyjednáme to za Vás

 

Výše uvedené možnosti jsou sice takřka „standardní”, avšak získat retenční nabídku není úplně automatické. Rozhodně se k ní nedostanete jen tak tím, že oslovíte současného Vašeho mobilního operátora se slovy typu „bububu dej, nebo bububu čau”, anebo operátora nového. Takto neuspějete, načež si můžete být jisti, že vzhledem k tomu, že všechny Vaše aktivity zapisují zaměstnanci do systému, se šance na úspěch při druhé této snaze bude rovnat takřka nule. Jinými slovy vyjednávání v této věci vyžaduje jistý druh intuitivně-improvizačních schopností.
 

Pokud nemáte s mobilními operátory vyjednávací zkušenosti, anebo to prostě jen nechcete řešit a chcete maximalizovat úspěšnost, můžeme dané možnosti u toho kterého mobilního operátora vyjednat za Vás. Naše dosavadní úspěšnost je při správné Vaší přípravě, se kterou Vás obeznámíme, cca 90 %. V takovém případě nás oslovte buď přímo telefonicky, anebo vzhledem ke v současné době vysokému zájmu nejlépe přes tento kontaktní formulář (klikněte na modrý odkaz), nad kterým se dozvíte i některé konkrétní podmínky.
 

Pokud chcete jiného operátora

 

Pokud nejste zákazníkem mobilního operátora, u kterého máte zájem o podpultovku, tak i na toto máte své postupy. Jednoduše nás opět kontaktujte a my se budeme Vašim potřebám individuálně věnovat.
 
 

Nakonec malý offtopic

 

Sice to sem úplně nepatří, nicméně mohlo by se hodit. V současné době za 77 Kč měsíčně seženete u dítěte Vodafonu Oskarta 1GB dat s tím, že volání a SMS si zabezpečíte u Odoriku (aplikace Zoiper nebo pro PC přímo Odorik) za cenu 0.59 Kč / min a 1 Kč / SMS. Tato nabídka dokonce není ani podpultová, podrobnosti se dočtete ZDE.
 
 

Přesun článku

 
Tento článek společně se všemi komentáři pod ním byl původně umístěn na webu DuchDoby.CZ, ze kterého jsme jej aktualizovaný přesunuli sem. Na původním zdroji jej od přesunu již nenajdete. Nově vycházejte vždy již jen z webu mojeretence.cz, kde se Vám můžeme věnovat.  

Mohlo by Vás také zajímat...

33 Komentářů

  1. Radek Jirout napsal:

    Super článek, Jen bych chtěl vědět, na koho se obrátit, aby mi pomohl s tarifem který uvádíte. Děkuji za odpověď. S pozdravem Radek Jirout

  2. Martin Böhm napsal:

    Děkuji! Obrátit se můžete přímo na kontakt uvedený v článku a to 774888774. Anebo použijte kontaktní formulář napravo nahoře a já si to už převezmu.

  3. Fantomas napsal:

    Chci dodatečně moc poděkovat za zařízení neomezenky za 430 Kč. To byl fakt fofr, za 30 minut od prvního kontaktu hotovo, v můj t-mobile vše uvedeno, tarif aktivní. Náklady se mi vrátí za dva a půl měsíce. Doporučuji ostatním!

  4. Martin Böhm napsal:

    Děkuji Vám za hodnocení. Jsem rád, že jste spokojen. Pokud Vám budu moci být v budoucnu znovu nápomocen, neváhejte se na mne obrátit.

  5. Stanislav Pulec napsal:

    Dobrý den, přidávám se k hodnocení. Minulý týden zařízeno pro mě jako OSVČ na čtyřech číslech pro rodinnou firmu neomezenky u Vodafonu za 300 Kč. Jsem teď nadmíru spokojen.

  6. Martin Böhm napsal:

    Hezký den, děkuji. Pokud Vám budu moci být v budoucnu s čímkoli znovu nápomocen, neváhejte se na mne obrátit.

  7. Marek Kladenský napsal:

    Martine dík za aktualizaci tarifu, za dvanáct stovek je to pecka, sám bych to asi nedal a hlavně na to nemám nervy. Ještě jsem se chtěl zeptat, když budu chtít odejít, musím za dva roky, anebo můžu kdykoliv? To jsme si ještě nějak nedořekli. Dík za info.

  8. Martin Böhm napsal:

    Hezký den, Marku. Já děkuji za pochvalu a hodnocení zde. Jste fyzická osoba, tzn. že odejít můžete bez jakýchkoli sankcí kdykoli. Máte tarif bez závazku na dobu neurčitou, čili můžete bez sankcí odejít třeba hned dnes.

  9. Rastafan napsal:

    Ve středu požádáno u Vodafone na čtyři čísla o OKU, nabídnuli mi flaty s 500 MB za tři stovky. Poděkoval jsem a odešel k T-Mobile na 12 GB flaty za polovic na tři měsíce. Těším se pak na prodloužení. Ale i kdyby to zůstalo na 413 tak by to bylo super.

  10. Martin Böhm napsal:

    Hezký den, po třech měsících se ozvěte, dokončíme to buď navýšením slevy na 60 %, tzn. 330 Kč, anebo alespoň prodloužením slevy stávající s údajnou garancí na 5 let. Co se Vodafone týče, ten za necelé tři stovky umí dokonce 1,5GB. I tak je to ale oproti T-Mobile zoufalost. U O2 dokonce mi tvrdili, že ta cena je nereálná a že těch 12GB musí mezi sebou sdílet všichni účastníci. Přitom ten tarif mám tady vedle sebe na stole na jednom čísle. Tak ale O2 je O2, to tady neřešíme, to byli vždy lháři a manipulátoři. tedy přinejmenším mnozí jejich zaměstnanci… Děkuji Vám za komentář a těším se na slyšenou.