Zatímco agent mobilního operátora je motivován provizemi prodat co nejvíce služeb za co nejvíce peněz, my jakožto nepolitická nezisková iniciativa, jelikož pro žádného mobilního operátora nepracujeme, jsme napřímo Vámi odměňováni za opak. Nenechte ze sebe dělat mobilními operátory blbce a plaťte za telekomunikační služby až o 75 % méně! Díky novele telekomunikačního zákona, jež vešla v platnost 1. dubna 2020, můžete jako fyzická osoba přejít na jakýkoli z námi uvedených významně zvýhodněných tarifů kdykoli a to třeba i hned. To bez zbytečných závazků a sankcí.

Podpultové retenční a přetahovací nabídky českých mobilních operátorů

 

OBSAH TOHOTO ČLÁNKU NENÍ DELŠÍ DOBU AKTUÁLNÍ. AKTUÁLNÍ INFORMACE NAJDETE NA HLAVNÍ STRÁNCE WEBU ZDE.

 
 
1. dubna 2020 vešla v platnost novela telekomunikačního zákona, jež de-facto odstranila termínované závazky všem fyzickým osobám, tzn. koncovým zákazníkům nepodnikajícím a/nebo podnikajícím živnostníkům. No a tyto osoby mají od té doby nové, podstatně svobodnější možnosti. Například „FLAT” + 12GB dat za 330 Kč, anebo tarif rovnou zcela „neomezený” za 430 Kč. A pozor, včetně DPH!
 
 

NETIO.CZ webhosting

 

Nebudeme se zabývat omáčkou, avšak napíšeme si pouze konkrétní nejrelevantnější data. Tzn. jaké tarify toho kterého mobilního operátora jsou v současné době dostupné a jak se k nim můžeme dostat. Tedy kromě Kellnerova O2, tím se zabývat nebudeme…
 
 

Retenční nabídky T-Mobile

 
– neomezené volání i SMS, 1GB dat = 190 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 2GB dat = 240 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 4GB dat = 270 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 7GB dat = 310 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 12GB dat = 330 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 20GB dat a poté neomezeně rychlostí 3 Mbps = 430 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
 
 

Přetahovací nabídky T-Mobile

 
– neomezené volání i SMS, 1,5GB dat = 263 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 3GB dat = 313 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 12GB dat = 413 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 20GB dat a poté neomezeně s rychlostí 3 Mbps = 538 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání i SMS, 50GB dat a poté neomezeně s rychlostí 10 Mbps = 638 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– neomezené volání, SMS i internet = 788 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
– pouze internet 20GB dat a poté neomezeně rychlostí 3 Mbps = 338 Kč (* ekvivalent pro ovce 675 Kč)
– pouze internet 50GB dat a poté neomezeně rychlostí 10 Mbps = 438 Kč (* ekvivalent pro ovce 875 Kč)
 
 

Retenční nabídky Vodafone

 

100 minut, neomezené SMS, 1,24GB dat = 194 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
200 minut, neomezené SMS, 1,24GB dat = 260 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
Neomezené volání, neomezené SMS, 1,5GB dat = 298 Kč (* ekvivalent pro ovce ZDE)
Zaměstnanecké tarify ČD Nabito 119 a/nebo Nabito 350 se slevou 75 % (více ZDE)
 
 

Přetahovací nabídky Vodafone

 

Žádných přetahovacích nabídek, které by stály za řeč, si nejsme v současné době vědomi. Platí ceníkové ceny.
 
 

Retence a přetahovačky O2

 

Společnost O2 považujeme dlouhodobě za nekonkurenceschopnou a jelikož s ní nemáme dobré zkušenosti, zprostředkování jejích tarifů neposkytujeme.
 
 

Zkušenosti jednotlivých zákazníků

 

Diskuze se zkušenostmi jednotlivých zákazníků či celých firem najdete ve fóru Mobilmania.cz konkrétně ZDEZDE, popřípadě můžete vejít do diskuze s námi ve fóru našem ZDE, kde můžeme kvůli našim pravidlům být více otevření a tím pádem psát více transparentně.
 
 

Ekvivalent pro ovce

 

Ohvězdičkovaný ekvivalent pro ovce jednoduše znamená běžné ceníkové ceny, tzn. ty ceny, které ten který mobilní operátor prezentuje na svém webu a běžně nabízí většinové populaci. Odkaz vždy vede na konkrétní webovou podstránku operátora, kde někdy je odkaz přímý a jindy je třeba přejít vzhledem ke stejné webové adrese na konkrétní záložku.
 
 

Vyjednáme to za Vás

 

Výše uvedené možnosti jsou sice takřka „standardní”, avšak získat retenční nabídku není úplně automatické. Rozhodně se k ní nedostanete jen tak tím, že oslovíte současného Vašeho mobilního operátora se slovy typu „bububu dej, nebo bububu čau”, anebo operátora nového. Takto neuspějete, načež si můžete být jisti, že vzhledem k tomu, že všechny Vaše aktivity zapisují zaměstnanci do systému, se šance na úspěch při druhé této snaze bude rovnat takřka nule. Jinými slovy vyjednávání v této věci vyžaduje jistý druh intuitivně-improvizačních schopností.
 

Pokud nemáte s mobilními operátory vyjednávací zkušenosti, anebo to prostě jen nechcete řešit a chcete maximalizovat úspěšnost, můžeme dané možnosti u toho kterého mobilního operátora vyjednat za Vás. Naše dosavadní úspěšnost je při správné Vaší přípravě, se kterou Vás obeznámíme, cca 90 %. V takovém případě nás oslovte buď přímo telefonicky, anebo vzhledem ke v současné době vysokému zájmu nejlépe přes tento kontaktní formulář (klikněte na modrý odkaz), nad kterým se dozvíte i některé konkrétní podmínky.
 

Pokud chcete jiného operátora

 

Pokud nejste zákazníkem mobilního operátora, u kterého máte zájem o podpultovku, tak i na toto máte své postupy. Jednoduše nás opět kontaktujte a my se budeme Vašim potřebám individuálně věnovat.
 
 

Nakonec malý offtopic

 

Sice to sem úplně nepatří, nicméně mohlo by se hodit. V současné době za 77 Kč měsíčně seženete u dítěte Vodafonu Oskarta 1GB dat s tím, že volání a SMS si zabezpečíte u Odoriku (aplikace Zoiper nebo pro PC přímo Odorik) za cenu 0.59 Kč / min a 1 Kč / SMS. Tato nabídka dokonce není ani podpultová, podrobnosti se dočtete ZDE.
 
 

Přesun článku

 
Tento článek společně se všemi komentáři pod ním byl původně umístěn na webu DuchDoby.CZ, ze kterého jsme jej aktualizovaný přesunuli sem. Na původním zdroji jej od přesunu již nenajdete. Nově vycházejte vždy již jen z webu mojeretence.cz, kde se Vám můžeme věnovat.  

Mohlo by Vás také zajímat...

33 Komentářů

  1. Radek Regent napsal:

    Pane Böhme, můžete mi pomoci s přetahovací nabídkou? Rád bych pro sebe a ženu tarif s 1,5GB a neomezeným voláním a sms za polovinu. Napsal jsem Vám na Mobilmánii SZ, ale zatím žádná odpověď. Děkuji

  2. Mrdko napsal:

    ty mrdko retence se dají sehnat zadarmo a ty si z toho děláš ještě byznys. 1200 Kč s tím jdi do prdele

  3. Martin Böhm napsal:

    Hezký den, pane Regente. Do SZ jste mi napsal v noci na dnešek. Omlouvám se, ale nesedím u toho stále, dnes jsem navíc stěhoval. Napsal jsem Vám mail, můžete na něj odpovědět, věnovat se Vám rád budu v pondělí. Děkuji za pochopení.

  4. Martin Böhm napsal:

    Hezký den, pane Mrdko. Předpokládám, že se tak ve skutečnosti nejmenujete, i když jste si dal takovou jmenovku. Čili pane anonyme, je mi líto, že se Vám mé služby nepozdávají. Pokud dokážete zmíněnou retenci zajistit si sám a zdarma, pak je to skvělá zpráva a je to jedině dobře. Žel většina zákazníků mobilních operátorů buď neví jak na to, anebo to prostě z nějakého důvodu nechce řešit, tudíž to předají k vyřešení někomu, kdo se jim o to umí postarat, přičemž investice se těmto vrátí už i za pouhé dva měsíce. Já například také si nechám vyštukovat domov, ačkoli bych to sice sám asi dokázal, od osoby kvalifikovanější, neb to chci mít rychle a hlavně bez starostí (za sebou). Zdejší mí klienti si zase nechají rádi pomoci s tímto druhem služeb a já jim nabízím zároveň garanci při svém eventuálním neúspěchu vrácení peněz (zatím to nedopadlo pouze u jediného klienta, který ale měl u operátora vlivem své nešťastné volby komunikace s ním velmi špatný kredit, tudíž jsem uspět ani nemohl). Věřím, že když se na Mobilmánii nebo kdekoli jinde na mne nezávislé zeptáte (přezdívka Raziel-CZ), někdo z mých klientů Vám dříve nebo později na mne dá referenci.

    Pane anonyme pokud vím, tak ač se nám to může líbit, nebo ne, stále žijeme v socio-ekonomickém systému založeném na monetární správě zdrojů a navíc k tomu v hyperkapitalismu. Všichni zde musíme nějak fungovat, abychom měli co jíst, kde bydlit atd. Osobně co by člen mezinárodního a charitativního Hnutí Zeitgeist volím tzv. Zdrojovou ekonomiku; pro tu ale ještě nedozrála doba. Lidé zkrátka na systém solidární, kde funguje sdílení, empatie, porozumění a hlavně lidskost jako taková připraveni ještě nejsou, tudíž je nutné věci řešit zatím podle současných pravidel přežití. Věřím, že i Vy máte nějakou svoji odbornost. Nabídněte ji na internetu ostatním, změňte přístup, vytvořte si jméno a uvidíte, že i Vám to může fungovat. Prosím, nevybíjejte si ale svoji frustraci na jiných. Začněte u sebe a uvidíte, že s vhodnějším přístupem to půjde lépe. Každopádně Vám děkuji za komentář.

  5. Patrik Jakl napsal:

    Ahoj. Tak přece jsi na to udělal web, jsem čekal kdy se pustí. Dobrý. 🙂

  6. Martin Böhm napsal:

    Díky Patriku, také mi to chvilku trvalo. Snažil jsem se o maximální jednoduchost a přehlednost, o čistý web. Snad to bude lidem vyhovovat a najdou tu, co hledají. Náš tým je připraven vše postupně odbavovat. 🙂

  7. Miro napsal:

    Dobrý den. Tarif je nastaven, všechno se ukazuje v Můj T-Mobile správně. Uvidíme co bude po vyúčtování. Děkuji. Miro

  8. Martin Böhm napsal:

    Hezký den, ještě jsem to překontroloval a skutečně se vše zdá být v pořádku nastavené. Pokud Vám budeme moci v budoucnu jakkoli znovu pomoci, neváhejte se na nás obrátit.

  9. Olda napsal:

    Fakt bomba. Lidi jděte do toho. Tihle frajeři nejsou žádní obchoďáci operátorů a dokáží vám udělat SUPER LEVNÉ tarify!!! A nemusí vás být 28 nebo IČO abyste měli neomezené data za 430 korun!!! Masakr, díky moc, jste frajeři!!!

  10. Martin Böhm napsal:

    Děkujeme za takřka neuvěřitelný komentář, jenž nikdo neuvěří, že jsme si jej nenapsali sami. 🙂 Takový vždy potěší.