Zatímco agent mobilního operátora je motivován provizemi prodat co nejvíce služeb za co nejvíce peněz, my jakožto nepolitická nezisková iniciativa, jelikož pro žádného mobilního operátora nepracujeme, jsme napřímo Vámi odměňováni za opak. Nenechte ze sebe dělat mobilními operátory blbce a plaťte za telekomunikační služby až o 75 % méně! Díky novele telekomunikačního zákona, jež vešla v platnost 1. dubna 2020, můžete jako fyzická osoba přejít na jakýkoli z námi uvedených významně zvýhodněných tarifů kdykoli a to třeba i hned. To bez zbytečných závazků a sankcí.

Pro vysoký zájem zpracování retencí T-Mobile opět pozastaveno (aktualizováno)

Vážení zájemci, prakticky ihned po uvolnění objednávek nových retencí jsme byli zahlceni vlnou nebývalého dalšího zájmu. Jelikož nejsme firma s množstvím zaměstnanců, nýbrž nezisková organizace s omezenými zdroji, po přijetí nových žádostí jsme byli přinuceni opět nové objednávky pozastavit. Vyřizování retencí je oproti přetahovacím tarifům časově podstatně náročnější, jednoduše to nestíháme.
 
 

NETIO.CZ webhosting

 
 

Máme ale i dobré zprávy!

 
Ačkoli jsme museli odbavování nových zájemců zajímajících se vyřízení standardního podpultového tarifu prostřednictvím retence do nejméně 1.4.2022 opět pozastavit, mezi tím jsme dali dohromady další způsob, viz článek ZDE, jakým je možné Vámi poptávaný podpultový mobilní tarif pro Vás zprostředkovat, a to bez nutného čekání na uvolnění standardních objednávek, na které mnozí čekají, což nás velmi mrzí, nyní už i přes dva měsíce. Pokud Vám něco z odkazovaného článku nebude jasné, zavolejte v PO-PÁ mezi 11-16 hod. na telefonní číslo uvedené v sekci Osoby / kontakt. Tento v článku uvedený nový způsob může být zároveň rychlejší a nevyžaduje úhradu provize.
 
 

Dotazy na stav věci neurychlí

 
Poslední dobou se nám množí také dotazy na aktuální stav vytížení a to i přes to, že námi podané informace jsou odkazované a srozumitelné. Patrně je nutno upozornit tyto tazatele, že jinou odpověď než v článcích jim dát nemůžeme. Kromě toho svým takovým dotazováním věc neurychlíte, spíše naopak. Zároveň se jim omlouváme, že na tyto dotazy odpovídáme až jako na poslední.
 
 

Věci můžete urychlit jen Vy

 

Nutno zopakovat – nejsme firma, nýbrž nezisková organizace s velmi omezenými zdroji. Lidé z ETIQ.CZ, z.s. nemají s utržených peněz ani korunu. Pokud nás chcete podpořit, můžete přispět nezištně na naši práci formou daru na bankovní účet číslo 5555513/2010 s variabilním symbolem 111 a zprávou pro příjemce DAR. Jelikož ale takto takřka nikdo nepřispívá, neboť většina lidí jen chamtivě bere, ale nic nedává, nemáme z čeho pro Vás věci jakkoli urychlit. Můžeme ale Vás vyřadit z evidence a obsloužit toho, kdo má větší pochopení.
 

Děkujeme za Vaše pochopení a spolupráci.
 

Za mojeretence.cz (aktualizovaně 15.3.2022)
Martin Böhm, provozovatel
 
 

Sledujte nás také na sociálních sítích

 
Využíváte-li Zuckerbergovu obchodní síť Facebook, můžete nás sledovat i tam, a to jak na facebookové stránce s názvem mojeretence.cz ZDE, tak ve skupině Podpultové mobilní TARIFY ZDE čítající aktuálně již 952 členů. Právě na Facebooku se vždy nejdříve dozvíte vše aktuální u nás na MojeRetence.cz, kde Vám v rámci možností také můžeme na Vaše případné dotazy reagovat.
 

Mohlo by Vás také zajímat...