Zatímco agent mobilního operátora je motivován provizemi prodat co nejvíce služeb za co nejvíce peněz, my jakožto nepolitická nezisková iniciativa, jelikož pro žádného mobilního operátora nepracujeme, jsme napřímo Vámi odměňováni za opak. Nenechte ze sebe dělat mobilními operátory blbce a plaťte za telekomunikační služby až o 75 % méně! Díky novele telekomunikačního zákona, jež vešla v platnost 1. dubna 2020, můžete jako fyzická osoba přejít na jakýkoli z námi uvedených významně zvýhodněných tarifů kdykoli a to třeba i hned. To bez zbytečných závazků a sankcí.

Velká tarifní revoluce? T-Mobile zlevňuje o 50 %?

Tak přeci jsme to společně dali! Od 30.4., pokud přejdeme od jiného mobilního operátora k T-Mobile, dostaneme na měsíční tarif 4 GB Plus, 10 GB Plus nebo Neomezeně XL slevu 50 % nikoli pouze na tři měsíce, ale rovnou na dva roky. To nemá v České republice obdoby! Pecka je, že je to možné zkombinovat i s dotací na zařízení. Co třeba takhle telefon Samsung Galaxy A14 v T-Mobile hodnotě 4.899 Kč za jednu korunu? Není problém! Naše služba mojeretence.cz tímto dostává pořádně na frak, neboť takhle teď můžeme zavřít krám.
 
 

mojeretence.cz – společně proti digitální diskriminaci

 
 

„Neomezený” mobilní tarif za 465 Kč měsíčně

 
Jednoduše přejděte na hlavní stránku webu operátora a klikněte na Přejít k T-Mobilu. Níže u třetího tarifu se symbolem ležaté osmičky klikněte na Přejít na tarif a poté už jen dokončete objednávku. Hotovo, jak snadné!
 

T-Mobile scam - 465 Kč za neomezený mobilní tarif bez závazku

 
 

„Neomezený” mobilní tarif za 261 Kč měsíčně

 
No a pokud si přidáme ještě telefon, třeba takový Samsung Galaxy A14 za korunku, vyjde nás „neomezený” tarif Neomezeně XL měsíčně s jinak běžnou měsíční cenou 930 Kč na přiměřených 261 Kč.
 

T-Mobile scam - 261 Kč za neomezený mobilní tarif se závazkem na 24 měsíců

 
 

Velká česká telekomunikační revoluce

 
Pokud si tedy vezmu k tarifu zmíněný mobilní telefon Samsung Galaxy A14, což důrazně doporučujeme, vyjde mě to za dva roky na férových 6.260 Kč, což při přepočtu na měsíc vyjde na 261 Kč. Ano, toto je tarifní revoluce hodná férového trhu s telekomunikacemi, T-Mobile do toho hodil vidle, kdy konečně narovnal český telekomunikační trh. Teď jsou ceny nastaveny v ČR tak, jak je morální, T-Mobile se stal prvním férovým mobilním operátorem v ČR, naše další činnost je tím pádem bezpředmětná, v květnu provedeme proces zestatictištění webu a zavřeme.
 
 

No jo, jenže on je to tak trošku scam

 
Bylo by krásné pro jednou se dočkat férové nabídky odpovídající reálné hodnotě služby, kdyby se ovšem nejednalo o podvod. Samozřejmě můžeme si vše dle webu mobilního operátora T-Mobile objednat, objednávka projde, SIM kartu si vyzvedneme a tarif s 50% slevou dostaneme. Ne ale na dva roky, jak je nepravdivě avizováno, nýbrž na pouhé tři měsíce. Na tento fakt upozorňuje jak obsah smlouvy s T-Mobile, tak i běžný mobilní operátor na lince (máme uložené rozhovory, viz fórum) po jeho ověření si informací v interních systémech T-Mobile i po konzultaci s nadřízenými. Nakonec o tom napsal i web dotekomanie.cz uvádějící příklad nachytaného klienta.
 
 

Investice 650.000 Kč, výdělek až stamiliony

 
Co na to řekne Český telekomunikační úřad, pokud jej oslovíme se stížností? Jelikož se tento s mobilními operátory a zejména T-Mobilem údajně „kamarádí”, což nám v mailech tvrdil před rokem jeden zaměstnanec T-Mobilu, pokud tento napaří operátorovi za jeho „pochybení” pokutu, odhadujeme ji tak na něco kolem 50.000 Kč, přičemž T-Mobile z toho jistě vytáhne několik milionů. Není to příliš složitá matematika.
 

Čeho může T-Mobile docela dobře docílit? Modelový příklad

 
Informace o 50% slevě se velmi rychle rozšíří, i za těch pár dnů si službu objedná dejme tomu 10.000 pro T-Mobile nových nebo staronových přecházejících klientů s byť třeba každý po jednom telefonním čísle. To máme 10.000 x 465 Kč = 4.650.000 Kč zisk jen za první měsíc, jelikož stávající zákazník na toto jinak než v retenci nedosáhne. Odečteme 50.000 Kč pokutu od ČTÚ a dále pak třeba 600.000 Kč investici do akce v podobě přizpůsobení systémů včetně navýšení serverových kapacit kvůli návalu návštěvnosti (za takové malé podezření z vypočítavosti lze považovat i fakt, že po celou dobu nespadly, ani se pozorovatelně nezpomalily systémy T-Mobile) apod. a hle, čtyři mega za pár dnů jsou na světě. Zisk samozřejmě, než na podvod přijde většina nachytaných (staro)nových klientů, půjde spíše do deseti nebo stamilionů. A až na to podvedení přijdou, nebude většina z nich vědět, že je možné cenu zachovat (s tím českým spotřebitelům elektronických telekomunikací pomáháme už třetím rokem, objednat můžete zde), čímž se zisk T-Mobilu ještě znatelně navýší. Za jeden rok český T-Mobile pomocí tohoto scamu odvede své německé matce třeba krásných 55.150.000 Kč. A to se vyplatí, co říkáš, Horste? No určitě, milá Gábi…

 
 

Chyba? Tak teď tu o Červené Karkulce

 
T-Mobile samozřejmě nebude tvrdit nic jiného, než že se jedná o chybu. A protože jsme jako národ inteligentní, T-Mobilu tento „omyl” uvěříme. Za chyby se, jak se říká, platí a T-Mobile by za tuto, aby to mělo nějaký smysl, měl uhradit pokutu nejméně půl miliardy českých korun. My si nicméně od nezkorumpovaného Českého telekomunikačního úřadu počkáme na těch padesát tisíc. Tedy pokud vůbec něco…
 
 
Za tým MojeRetence.CZ
Martin Böhm, provozovatel
http://www.mojeretence.cz
 
 

mojeretence.cz – společně proti digitální diskriminaci

 

Pokud byste naši práci v rámci neziskové iniciativy zcela prosté od jakýchkoliv dotací a konvenčního politického vlivu snad nějakou náhodou chtěli finančně podpořit, můžete využít čísla účtu 55555513/2010 se zprávou pro příjemce „DAR MR 6141”. Vlivem zprávy pro příjemce budeme vědět, že Vaše podpora přišla na podnět tohoto článku. Ale nehlaste se všichni, dobrovolné příjmy nám chodí takřka výjimečně, případný Váš tak bude spadat do skutečně ojedinělých případů. Jako gesto bude Váš příspěvek fajn, neboť tím získáme dojem, že alespoň někdo ze spotřebitelů si nás za to, že jednáme v jeho zájmu, váží. Za případnou jakoukoli Vaši podporu velmi děkujeme!

 

Využíváte-li Zuckerbergovu obchodní síť Facebook, můžete nás sledovat i tam, a to jak na facebookové stránce s názvem MojeRetence.CZ ZDE, tak ve skupině Podpultové mobilní TARIFY ZDE čítající k datu vydání článku přes 2,5 tis. členů. Právě na Facebooku se vždy nejdříve dozvíte vše aktuální u nás na MojeRetence.CZ, kde Vám v rámci možností také můžeme na Vaše případné dotazy reagovat.

 

Nelíbí se článek nebo jakákoli naše jiná související práce? „Zkorumpujte” nás! My článek, anebo celý projekt můžeme pověsit na hřebík. Projekt mojeretence.cz nepatří mezi hlavní zájem iniciativy. Tím je vzdělávání v souvislosti s myšlenkovým tokem mezinárodního hnutí za socioekonomickou změnu a nová lidská práva Zeitgeist. A protože z tohoto neplynou pro případné sponzory zisky, neboť se nejedná o bulvár, nýbrž seriózní vědu, nejsme prakticky nijak financováni. Pokud se to změní, můžeme tento krám zavřít a věnovat se příčině problémů a nikoli pouze jejich důsledkům. Cena za ukončení činnosti mojeretence.cz je 100.000 měsíčně, milion ročně, anebo patnáct milionů Kč jednorázově. Pokud jste mobilní operátor, můžete se domluvit s „konkurencí” a na naše ukončení činnosti složit…

 

Všimli jste si překlepu nebo našli v článku chybu? Máte dotaz nebo názor k věci? Po snadné registraci / přihlášení můžete využít otevřeného diskuzního tématu v našem fóru ZDE. Pro aktualizovanou nabídku zprostředkování podpultových mobilních tarifů klikněte SEM.

 

Mohlo by Vás také zajímat...